Gera szerint gólzápor is lehetett volnaGyőzelemmel kezdte meg szereplését Gera Zoltán csapata a másodosztályban. A West Bromwich Albion a szombati idénynyitón 21 ezer néző előtt Hartson duplájával nyert 2-0-ra a Hull City ellen. A sikerből komoly szerepet vállalt a középpálya jobb oldalán helyet kapó magyar játékos is, aki az első félidőben csapata legjobbja volt.

- Nagyon fontos volt számunkra a jó kezdés. Talán ennek is köszönhetően olyan remek teljesítményt nyújtott a kezdetektől fogva a csapat, hogyha az első félidő után több góllal vezetünk, ellenfelünk nem szólhatott volna egy szót sem. Sok szép támadást vezettünk, igyekeztem én is lehetőleg minél többet bekapcsolódni az akciókba, ekkor úgy érzem, jól ment a játék, de sajnos sokáig nem tudtunk gólt szerezni.

Nekem is volt két helyzetem: előbb közelről a kapusba lőttem, majd egy beadás után belsővel céloztam a kapu fölé. Az első játékrészből nekem és a csapatnak is csak a gól hiányzott, érzésem szerint azzal a játékkal, amit 45 percig bemutattunk, bármelyik csapat ellen van esélyünk a győzelemre. Érdekesség, hogy mégis a második félidőben rúgtuk a gólokat, Hartson duplájával sikerült megnyerni a meccset, pedig ekkor már a teljesítményünk alaposan elmaradt az elsőben látottaktól. Érzésem szerint sokat dolgoztam a meccsen, alaposan kihajtottam magam, ezért edzőmmel úgy láttuk jónak, ha az utolsó negyedórában más folytatja helyettem.

Jó érzés volt győzelemmel nyitni, és az is, hogy közönségünk a másodosztályban is lelkesen biztatott bennünket. Sok idő nincs is a pihenésre, vasárnap már edzés, hiszen kedden már a Cardiff City vendégei leszünk.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group