Gera és Henry a Puskás-stadionban!

A magyar válogatott csapatkapitánya közvetlenül az Arsenal sztárja, Thierry Henry mellett öltözött, majd trükközött a Puskás-stadion öltözőjében. Hogy mindez miként lehetséges?Nos, a válasz egyszerű, közös munkaeszközük hozta őket össze, hiszen mindkét játékos a Nike vadonatúj, forradalmi újításokkal kifejlesztett cipőjét használja a jövőben. A Nike budapesti sajtótájékoztatóján ugyan, az aznap épp a Bernabeuban fellépő Henry, és a birminghami visszatérésére készülő Gera személyesen nem lehettek jelen, de életnagyságú posztereken, valamint videoüzeneteken, és reklámfilmeken láthatóak voltak.

Gera Zoltán egyébként még tavaly ősszel vett részt azon a fotózáson, és forgatáson, mely miatt Párizsba kellett repülnie. A Nike által kibérelt műteremben a forgatás során a tökéletes hatás miatt gyepszőnyeget telepítettek. A Mercurial Vapor termékcsalád valamennyi darabjában lefényképezték Gerát is, akivel ugyanolyan beállítású fotók készültek, mint Henryvel, Roonyval, vagy éppen Ronaldinhoval.

A magyar válogatott csapatkapitánya már megkapta a fehér-arany-fekete színüsszeállítású stoplist, melyet reményei szerint mielőbb bevethet élesben is valamelyik Premier League-mérkőzésen.

Gera a következőképpen vélekedett a cipőről:
- A mostani Vapor ősét Ronaldon láttam először, és azonnal beleszerettem a cipőbe. Később sokat használtam, és bár a mostani MVIII még csupán párszor volt a lábamon, egyértelműen érezhető a fejlődés. A sarokrészen nagyon sokat dolgoztak, és a cipő még a korábbiaknál is könnyebb. A szakemberek kimutatták a kísérletek során, hogy 100 méteren 3 másodperccel is gyorsabb lehet egy játékos ebben a cipőben. Mindezt azt hiszem nehéz lenne érezni, hiszen ilyesmit csak laboratóriumi körülmények közepette lehet tesztelni, az azonban már az első felhúzáskor érezhető, hogy ez a futballcsuka minden korábbinál jobban hasonlít egy futócipőhöz.
Ez számomra nagyon örömteli jel, mert mindig is arra vágytam, hogy futócipőben játszhassak. Nagyon remélem, hogy mielőbb élesben is kipróbálhatom ezt az új cipőt, hiszen a szavaknál azért a tettek sokkal többet mondanak.

Gera Zoltán egyébként örömmel üdvözölte a Nike legújabb akcióját, melynek keretében Magyarországon is megrendezik a Joga 3 tornát, melynek keretén belül a lakótelepi grundokon játszhatnak a fiatalok 3 a 3 elleni játékot. Az eseményre a három fős csapatoknak, négy korosztályban március 15-től a www.nikefootball.com oldalon lehet majd nevezni, és szinte biztos, hogy az egyes helyszíneken, valamint a június 11-i városligeti döntőn Gera Zoltán is feltűnik majd, hogy nézze, bíztassa az utódokat, és együtt örüljön velük.

nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group