Gera gólpassza is kevés volt


Jól kezdte a bajnokságot Gera Zoltán, hiszen a magyar játékos gólpasszt adott a szezon első meccsén. Csapata viszont vezetés után végül pont nélkül zárt, miután a WBA 2-1-re kikapott a Burnley otthonában. - Korán, az első negyedórát követően megszereztük a vezetést - mondta Gera. - Egy kontra végén hozzám került a labda, amit egyből tovább tettem Phillipsnek, ő bevitte a 16-oson belülre, majd a hálóba lőtt. Örülök, hogy sikerült gólpasszt adnom, nem sokkal később sajnos ismét az átadást választottam egy veszélyes szituációban, pedig talán lőnöm kellett volna. A védelemre vezettem rá a labdát, a két szélen kísért egy-egy társam, és már lövőhelyzetbe kerültem, de mégis inkább passzolni akartam, ám a labda végül elakadt.

Jó lett volna megduplázni az előnyünket, de így is vezettünk az első félidő után. Fordulás után viszont azonnal egyenlített a Burnley, majd a hajrában a győzelmet is megszerezték Király Gáborék. A hazaiak győztes gólja büntetőből született, miután egyik védőnk kezezett, sajnos a játékvezető nem vette észre, hogy a túloldalon egy kezezés után indult el ez az akció. A második félidőben nem tudtuk megismételni első félidei teljesítményünket, ezért kaptunk ki.

Némi vigasz, hogy úgy érzem, nekem nem ment rosszul a játék. Ezúttal jobb oldali belső középpályás voltam, igyekeztem a kapura is veszélyes lenni. Volt egy lapos lövésem, de Király Gabi védeni tudott az alsó sarok elől. Fejjel is veszélyeztettem egy olyan szituáció után, amikor egyáltalán nem úgy tűnt, hogy eljut hozzám a labda, ezért kicsit meg is lepődtem, és nem tudtam már megfelelően irányítani azt.

Kaptam egy sárgát is, miután az egyik párharcra nagy lendülettel érkeztem, és már nem tudtam leállni, igaz ellenfelem meg lekönyökölt, de ő nem kapott lapot. Kicsit csalódott vagyok a vereség miatt, vigaszt az nyújt, hogy a csapat első félidei játékára lehet építeni, és ha így tudnánk játszani a folytatásban, akkor alighanem eredményes szereplés várna a csapatra.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group