Gera volt a WBA vezére


Gera Zoltán vezérletével jutott tovább a Liga Kupában a West Bromwich Albion. A WBA idegenben győzött 2-0-ra a Peterborough ellen, a találkozón Gera Zoltán szerzett vezetést, de a második gólban is benne volt a magyar játékos. - Nem csak a győzelemnek örültem, hanem annak is, hogy jól ment a játék - mondta Gera. - Szerencsére nem csak nekem, hanem az egész csapatnak, már az első félidőben lehetett volna legalább öt gólos különbség a két együttes között , de sok helyzetet elpuskáztunk. Még így is sikerült kétgólos előnyt szereznünk, és fordulás után sem forgott veszélyben a továbbjutásunk.

Bő félóra után szereztünk vezetést: egy szöglet után a hosszúról érkeztem, és fejjel találtam be az ellenfél kapujába. Nem sokkal később volt egy nagyon kemény lövésem, amit a kapus csak kiütni tudott, és az érkező Ellington a hálóba helyezett. Volt még ezen kívül az első félidőben egy gólpasszal felérő átadásom, sajnos végül az a helyzet kimaradt. Úgy érzem, mezőnyben is sokat dolgoztam, rengeteg fejpárbajom volt, és általában győztesen kerültem ki belőlük.

Ezúttal is végig játszottam a mérkőzést, bár a hajrában combsérülést szenvedtem. Kaptam egy rúgást a combomra, „beálltak” az izmok, és úgy voltam vele, hogy nincs értelme megkockáztatnom a hirtelen mozdulatokat. A kapuskirúgásoknál gyakran felém jön a labda, amit tovább kell csúsztatnom, de épp jeleztem volna, hogy a felugrások már nem fognak menni, amikoris a játékvezető lefújta a mérkőzést. Szerdán nem volt edzés, így pihenhettem, de úgy gondolom, nem komoly a sérülés, nem kell hosszabb időt kihagynom.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group