Gera győztes gólja feljutást érhet a WBA-nak!


Gera Zoltán góljának köszönhetően idegenben aratott 1-0-s győzelmet a West Bromwich Albion együttese a nagy rivális Wolverhampton otthonában és ezzel átvette a vezetést a Championshipben. Gera a második félidő elején lőtte a WBA győztes gólját, amivel a birminghami együttes nagyon közel került a Premier League-be való feljutáshoz.

Ferenczi István csereként beállva szerzett gólt a Barnsleyban, csapata azonban ennek ellenére 3-1-es vereséget szenvedett a feljutásra pályázó Hull City ellen és emiatt még jócskán van izgulni valója a bennmaradást illetően a hátralévő három fordulóban. Gera Zoltánék egy Wolwes elleni győzelemmel átvehették volna a vezetést a táblázaton.

Az első félidőben nem komolyabb helyzetet nem tudtak kialakítani a csapatok. A fordulás után felpörgette a ritmust az Albion és az 59. percben Gera Zoltán révén meg is szerezte a vezetést. A Magic Magyar Kevin Phillips beadását váltotta gólra 11 méterről. Ez a gól amolyan elégtétel lehet Gera és a szurkolók számára is, hiszen a két csapat összecsapása arrafelé igazi derbinek számít.

A magyar játékmester egyébként a legutóbbi találkozáskor büntetőt hibázott a Wolves ellen, így duplán revánsot vett most a riválistól. A hátralévő időben már nem született gól, így Gera Zoltán találatának köszönhetően a West Brom átvette a vezetést a Championship táblázatán és óriási lépést tett a feljutás felé.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group