Gerának három perc kellett a gólhoz


Pályára lépését követően három perccel máris eredményes volt a WBA-ban Gera Zoltán. A magyar játékos második labdaérintéséből talált be a Wolverhampton elleni kupameccsen, kialakítva ezzel a 3-0-s vendégsikert az FA Kupa-meccsen.- Nem gondoltam, hogy edzőm pályára küld majd 2-0-s vezetésünknél - mondta a 73. percben becserélt Gera. - Az az igazság, hogy régen léptem pályára ilyen rossz hangulatban. Úgy tűnik a klubom nem akar elengedni, pedig vannak érdeklődők irántam. De az sem dobott fel, hogy nem kaptam helyet a kezdőcsapatban, pedig a Wolves elleni meccseknek óriási a persztízse errefelé. Ősi riválisnak számít a két klub, talán a Fradi-Újpest párharcnak felel meg ez a rivalizálás. Kicsit meg is lepett, amikor edzőm jelezte, hogy szeretne beállítani.

Úgy döntöttem, hogy ha már lehetőséget kapok, akkor mindent beleadok, és megpróbálom a legtöbbet kiadni magamból. Szerencsére a második labdaérintésemből egyből gól született. Koumas szögletét követően sikerült lerázni az emberemet: bemozdultam a rövid sarok felé, végül a hosszú felé indultam, és a beadást sikerült úgy visszafejelnem, hogy a hálóban kötött ki a labda. Volt még egy jó labdám utána, kár, hogy abból az akcióból nem született gól, hiszen szépségdíjas találat lehetett volna. Beemeltem a labdát a védők mögé, Phillips visszafejelte azt, Camara pedig 5 méterről mellé bombázott.

Végül biztosan nyertünk, edzőm is gratulált a meccs után. Beszéltem egyébként Rósa Dénessel is, aki nem kapott lehetőséget a hazaiaknál. Próbáltam őt biztatni, mert elnézve a Wolverhampton középpályássorát, úgy érzem, helye lenne a csapatban. Nemrégiben bajnokin is simán megvertük 3-0-ra a Wolvest, amely a mostani meccsen még gyengébb állapotban volt, remélem, Dini visszakerül majd a csapatba.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group