Geráék győzelme már dobogót ért


Gera Zoltánnal a soraiban aratott bravúros győzelmet a WBA idegenben. A birminghamiek a Scunthorpe otthonában győztek 3-2-re, a magyar játékos végig a pályán volt. Geráék ezzel feljöttek a harmadik helyre.

- Nagyon fontos meccset húztunk be, amivel továbbra is ragadunk az élbolyra, sőt felugrottunk a dobogóra. A második idegenbeli meccsünk volt pár napon belül, és bár az utolsó percben most is kaptunk gólt, nem jártunk úgy, mint a Bristol ellen, amikoris az utolsó percekben kapott góllal két pontot vesztettünk. Személy szerint úgy érzem, hogy jól ment a játék, sőt talán az eddigi legjobb meccsem volt a mostani az idei szezonban. Annak ellenére is, hogy nem szereztem gólt. Végig játékban voltam, sorra sikerültek a megoldásaim.

Ezúttal inkább jobbszélső voltam, mint jobb oldali középpályás, hiszen egy támadóval kezdtünk, így edzőm azt kérte, a szokásosnál kicsit feljebb játsszak, de így is volt védekező feladatom bőven. Igazán komoly gólhelyzetbe ezúttal nem kerültem, bár volt néhány olyan szituáció, amikor ziccer adódhatott volna előttem, ám valahogy soha nem jutott el hozzám a labda.

Simább meccs is lehetett volna, ha a játékvezető kellőképpen megtorolta volna a hazaiak tisztátalan játékát, akkor több embert is kiállíthatott volna az ellenféltől.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group