Geráék fontos sikere


Gera Zoltán végigjátszotta a WBA-ban a Coventry elleni bajnokit, amelyen idegenben aratott rendkívül fontos győzelmet a birminghami együttes. Geráék 1-0-ra nyertek, és ezzel az utolsó forduló előtt feljöttek a egyedik helyre.- Az utóbbi időben több olyan meccsünk is volt, amikor jól játszottunk, mégse tudtunk nyerni, most viszont gyengébb játékkal is sikerült begyűjteni a három pontot - mondta a magyar játékos. – Nem volt igazán jó meccs, de a megszerzett győzelem nagyon kellett. Az első félidő hajrájában szereztünk vezetést, a másodikban pedig már inkább csak tartottuk az eredményt. Úgy érzem, nekem viszont jobban ment a játék a fordulás után, az első félidőnek volt olyan periódusa, amikor kissé idegesen játszottam.

Ez pedig az ellenfél egyik játékosa miatt volt. Nem találkoztam még olyan hozzáállású futballistával, mint amilyen ő volt. Aki a közelében volt, abba vagy belerúgott vagy belekönyökölt. Nem egyszer, hanem folyamatosan. Nem szoktam könnyen „kiakadni” a pályán, de ettől egy kicsit felment bennem a pumpa. Érdekes, hogy a srác megúszta lap nélkül, kicsit olyan volt, mintha a játékvezetőnek még tetszett is volna, amit a játékos csinált.

Voltak egyébként lehetőségeim is a meccsen: egyszer lövőhelyzetben sajnos „eltörtem” a labdát, de volt két fejesem is a rövid sarokról, ám nem született gól belőlük. Nagyon sok szurkoló kísérte el a csapatot, nagy volt az öröm a meccs után, de ez érthető, hiszen nagyon értékes sikert arattunk.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group