Erdei Zsolték beteg gyerekeket segítettek


Csütörtökön délután a Gerbaud cukrászdában került átadásra a Pilótaválogatott- Hungarian All Stars Mai Casco Futball Grand Prix jegybevételéből befolyt összeg. A kedvezményezett alapítványok összesen 7 726 998 forinton osztozhattak.


Ebből 3 millió 400 ezer forintot a Tűzoltó utcai Gyermekklinika Betegeiért Alapítványa kapta, a Kincskereső Iskola Alapítványa több mint 460 ezer forinttal gazdagodott, míg a maradék egy Michael Schumacherék által támogatott külföldi alapítványhoz került.

Az átadáson részt vett a mérkőzésen pályára lépők közül Erdei Zsolt, Baumgartner Zsolt, Farkasházy Tivadar, Eperjes Károly és Hajdu B.István, akik egy jelképes csekket nyújtottak át Dr. Szirtesné Tomsits Erikának, a Tűzoltó utcai klinika képviselőjének. – Köszönöm a szervezőknek és a résztvevőknek, hogy ránk gondoltak, nagyon szép gesztus volt. Jó helyre került a pénz- mondta Szirtesné.

A Careers Management Group idén harmadik ízben rendezte meg azt a jótékonysági labdarúgó mérkőzést, melyen a Michael Schumacher által vezetett Formula 1-es csapat a magyar hírességekből álló együttessel csapott össze. Az idei találkozóra az Albert stadionban került sor, melyen 6-6-os döntetlen született. A szervezők büszkék rá, hogy a mostani bevétellel együtt összesen immár több mint 35 millió forintot tudtak jótékonysági célra fordítani.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group