Boltoni elismerés Bogdánnak: Még két év!


Alig, hogy túl van első kispados meccsén Bogdán Ádám, a fiatal kapus újabb elismerésben részesült klubja jóvoltából. A múlt heti FA Kupa meccsen már a legendás Jaskalainen „mögött ülő” játékos profi szerződését ugyanis megújította a Bolton Wanderers.

A felnőtt válogatott kerettagságig is eljutó kiváló kapus 2007-ben 2+2 éves szerződést kötött a Premier Leagueben törzstagnak számító Boltonnal és a klub most, jóval az esedékessége előtt élt a korábban fenntartott két éves opcióval. Mindez váratlan fordulat, hiszen a klub vezetőinek csak május végén kellett volna nyilatkozniuk a kapus további sorsát illetően.

Ráadásul ennyivel nem is elégedett meg a Gary Megson vezette stáb, hanem egy a korábbinál előnyösebb, komolyabb Premier League szerződést kínáltak Bogdánnak. Szerződéshosszabbításra egyébként nem került sor, csak a feltételeken javított a klub, ami nem szokványos dolog, és igen komoly elismerést jelent Angliában. Mindez jelzi azt is, hogy nagyon komolyan számítanak a kapusra a keretben.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group