Bogdán Ádám még a gólt is kiszedte


Sokáig fognak beszélni Bogdán Ádám bravúros mozdulatáról Angliában. A magyar válogatott portás reflexből belekapott egy a gólvonalon már vastagon áthaladt fejesbe a QPR elleni rangadón, a kapufa segítségével így visszakotorta a labdát a mezőnybe, így mivel a partjelző elaludt, megmentette a Wandererst egy biztos találattól a 2-1-re megnyert meccsen.

Owen Coyle, a Bolton menedzsere a QPR elleni hatpontos rangadón is a kezdőcsapatban szavazott bizalmat Bogdán Ádámnak. A magyar válogatott portás a 20. percben világosan igazolta a döntés helyességét...

A futballista egy közeli, szinte háríthatatlan fejesre vetődött el, jó egy méterrel a gólvonal mögött valahogy elérte a labdát, és a felsőléc segítségével kikaparta azt. Mivel a partjelző nem volt a helyzet magaslatán, biztos góltól mentette meg így együttesét.

Az eset után természetesen a vendégek labdarúgói hevesen reklamáltak – élükön az elkövetővel, Clint Hillel – a meccset közvetítő tv-csatorna kommentátorai hosszasan korholták a játékvezetőt és segítőjét, emellett már a gólvonal-technológiát is emlegették, azaz az esetnek vélhetően igen komoly utóélete lesz a szigetországban.

Az ESPN riportere a közvetítésben úgy fogalmazott, Bogdán remekel, és megmutatta, hogy még a gól is védhető. A 45. percben a portás Zamora lövését hárította lábbal a rövid saroknál. Egyedül a lesről eredményes Cissé tudott túljárni az eszén, a mérkőzést kapusa hathatós közreműködésével 2-1-re megnyerte a Bolton.

nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group