Tovább tart a Bogdán-mágia Boltonban

Káprázatos teljesítményt nyújtott a Bolton színeiben Bogdán Ádám a csütörtök esti, Manchester United elleni reserve kupameccsen. A rendes játékidőben két hatalmas bravúrja is akadt, és a 0-0-s döntetlent követő büntetőkből is hárított egyet, melynek köszönhetően a Wanderers bravúros sikert aratott.

Bogdán Ádám és a Bolton reserve együttese a Manchester Senior Cup keretében csapott össze csütörtök este az ország egyik legjobbjának számító Uniteddel, mégis bravúros, büntetőkkel kiharcolt sikerrel térhetett haza. A győzelemben elévülhetetlen érdemei vannak a Wanderers magyar kapusának, Bogdán Ádámnak, akit a rivális is többször kiemel tudósításában gyönyörű, és legfőképpen fontos védései nyomán.

Az utánpótlás-válogatott a rendes játékidőben több hárítás mellett előbb az angolai válogatott, Sir Alex Ferguson külön kérésére szerződtetett Manucho, majd a tehetséges középpályás, Tom Cleverley próbálkozását is bravúrral kaparta ki, így nagymértékben neki köszönhető, hogy a vendégek kihúzták 0-0-val, és eljutottak a büntetőpárbajig. Itt egészen a tizedik párig nem született döntés Bogdán kifogott tizenegyese ellenére, akkor azonban a Vörös Örgödök egyik futballistája pontatlanul célzott, így a Bolton örülhetett. Érdekesség, hogyha még egy hajszállal tovább tart az orosz rulett, a következő körben már Bogdán Ádámnak is oda kellett volna állnia a labda mögé.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group