Bogdán Ádám az Év Játékosa lett


Bogdán Ádámot választották a Bolton szurkolói az Év Játékosának. A labdarúgó, aki a télen szorította ki végérvényesen az ikonnak számító Jussi Jääskeläinent, a klub honlapjának tájékoztatása szerint Nigel Reo-Cokert és Mark Daviest utasította maga mögé. A voksolás eredménye meglepőnek semmiképpen nem nevezhető, hiszen a hálóőr több mérkőzésen is kimagasló teljesítményt nyújtott.

Vasárnap véget értek a Premier League 2011/2012-es kiírásának küzdelmei, ebből az apropóból megtartotta évzáró bankettjét a Bolton. Az eseményen díjazták az előző idény legjobbjait, a legnagyobb elismerést pedig Bogdán Ádám zsebelhette be. A magyar válogatott kapust választották ugyanis a drukkerek az előző szezon legjobbjának. A futballista a klub honlapjának tájékoztatása szerint Nigel Reo-Cokert és Mark Daviest előzte meg a voksoláson.

A futballista januárban szorította ki véglegesen a kapuból a klubnál ikonikus figurának számító Jussi Jääskeläinent, azóta megszakítás nélkül élvezte Owen Coyle edző bizalmát.

Bogdán elismerése túlzottan nem meglepő, hiszen egy sor mérkőzés akadt, amelyen vagy ő tartotta meccsben az együttest, vagy ő segítette fontos pontokhoz azt. Az Old Traffordon például Wayne Rooney tizenegyesét is hárította, a QPR elleni rangadón pedig a gólt is védte, egy olyan labdát is kiszedett, amely már vagy egy méterrel áthaladt a gólvonalon.

nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group