Csúcssebesség órája Baumgartner Zsolt és Talmácsi Gábor konferálásában a Discovery Channelen

A napokban már látható lesz a Discovery Channel programján az a promóciós spot, mely a Discovery megbízásából, az Mmd Public Relations közreműködésével készült februárban Budapesten Baumgartner Zsolt részvételével. A Discovery Channel március 1-től minden hétköznap 20 órától indítja útjára a Csúcssebesség órája elnevezésű új műsorblokkját, melynek egyik házigazdája Baumgartner Zsolt lesz.A forgatás két napig, február 9-én és 13-án, összesen három helyszínen (Közlekedési Múzeumban, örkényi Euro-Ringen és egy autószerelő műhelyben) zajlott remek hangulatban, az olykor igen hideg időjárás ellenére. A forgatás során Baumgartner Zsolt és Talmácsi Gábor több napon keresztül állt a stáb rendelkezésére. Az eseményt PR-kampány is kíséri, melyet szintén az Mmd Public Relations bonyolít le.

A CMG és Baumgartner Zsolt nem először működik együtt az Mmd Public Relations-al, és a Discoveryvel, és a felek úgy vélik mindenki számára eredményesnek, és sikeresnek bizonyultak az eddigi közös munkák.
"Tavaly márciusban indítottuk el a magyarországi műsorszórást, amely lehetővé teszi, hogy fokozatosan egyre több, a helyi nézők igényeinek és érdeklődésének megfelelő helyi vonatkozású tartalmat sugározzunk. A most lezajlott forgatás is alátámasztja elkötelezettségünket, mellyel a magyar kiválóságok teljesítményét is elismerjük. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy tartson velünk és a fiúkkal március 1-től!" - nyilatkozta Klaudiusz Gomerski, a Discovery Channel Magyarországért felelős Marketing és Sajtókapcsolatokért felelős igazgatója.

"Korábban már sok hasonló forgatáson vettem részt, melyek közös jellemzője volt az, hogy a készítők mindig nagyon profik voltak, maga az esemény meg elég fárasztó. Ez most sem volt másképp, néhány jó képkockáért néha órákat kellett dolgoznunk, de szerintem a végeredmény azt mutatja majd, hogy megérte. Mindenki nagyon segítőkész volt, érdekes volt látni egy teljesen másik szakma egyes munkafolyamatait.
Korábban is tartottak elém mikrofont, sőt a Forma 1-ben egymást érték az interjúk, de ebben az esetben mi voltunk a kérdezők, illetve a kommentátorok, ami érdekes változás volt számomra. Jó hangulatban telt a forgatás, a végére egész jól belejöttünk!" - mondta a forgatás után Baumgartner Zsolt, az első magyar Forma 1-es pilóta.

Nézze meg a filmet! A lejátszáshoz Windows Media Player szükséges!

nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group