A magyar játékosok egyre sikeresebbek Liverpoolban


Adorján Krisztián és Poór Patrik igen gyorsan meghatározó játékosokká váltak korosztályos csapataikban, előbbi az U18-as gárdában az Everton elleni, 4-3-ra megnyert derbin góllal és gólpasszal lett nyerőember, a fiatalabb magyart pedig az U16-osok közül hamarosan felvezénylik az idősebbek közé.

Adorján Krisztiánt korábban már mint a Liverpool utánpótlásának egyik legtehetségesebb tagját említették, és a középpályás rá is szolgált a jó hírére, legutóbb az Everton elleni nagy rangadón. Az U18-as Vörösök kétgólos hátrányba kerültek, de a magyar tini vezérletével megfordították a mérkőzést. A Pool vezérének és a mezőny legjobbjának a helyi beszámolók szerint az az Adorján Krisztián bizonyult, aki csapata harmadik gólját rúgta és egy gólpasszal is hozzájárult a győzelemhez.

Az U16-osok között játszik egyelőre Poór Patrik, aki azonban hamarosan korosztályt válthat, miután edzői szerint lassan kinövi csapatát. Liverpoolban honfitársához hasonlóan nagyon komolyan számolnak a fiatal játékossal, így szeretnék, ha a közeljövőben már Adorján csapattársként az U18-asok közé kerülne.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group