Copyrights

Jogi közleményünk

A Careers Management Group www-oldalainak (website) látogatásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket. Amennyiben nem, kérjük, ne látogassa oldalainkat.

Szerzői jogok

A Careers Management Group www-oldalainak tartalma szerzői jogvédelem alá esik. (© Copyright Careers Management Group) Minden jogot fenntartunk. Tilos a Careers Management Group előzetes írásbeli engedélye nélkül a tartalom egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. Az itt közzétett anyagok felhasználását, másolását és terjesztését a Careers Management Group csak abban az esetben engedélyezi, ha a fenti szerzői jogi jelzés minden másolaton és kísérőanyagon megjelenik, valamint a Careers Management Group nevének és logoinak minden reklám és/vagy kereskedelmi célú felhasználásához előzetesen irásbeli engedélyt kért és kapott a terjesztő a Careers Management Group-től. A Careers Management Group azonban beleegyezik abba, hogy saját, személyes használatra ezen oldalak kivonatai számítógépén tárolhatók vagy kinyomtathatók legyenek. A www-oldalainkon lévő egyes dokumentumok további feltételeket tartalmazhatnak.

A közzétett anyagok felhasználhatóságát illetően a Careers Management Group semmilyen szavatosságot nem vállal.

Védjegyek

A 'CMG', 'Careers Management Group' embléma, ill. logo és szimbólum, valamint az 'CMG', 'Careers Management Group' nevek a Careers Management Group regisztrált és bejegyzett védjegyei, ill. tulajdonai.

Más cégek termékei és szolgáltatásai azon cégek bejegyzett védjegyei.

Online

A Careers Management Group www-oldalain feltüntetett valamennyi információ kizárólag tájékoztatásul szolgál. Törekszünk ezen információk folyamatos frissítésére, azonban semmiféle felelősséget nem vállalunk az információk esetleges hiányosságai, pontatlanságai miatt. A www szerveren található anyagok alkalmazása a felhasználó saját felelősségére történhet. A lapok készítői, illetve a szerzői jog tulajdonosa semmilyen körülmények között nem tehető felelőssé az anyagok alkalmazásából származó bármiféle esetleges kárért.

A Careers Management Group www-oldalainak tartalma a leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Ha a törvény másként nem rendelkezik, semmilyen természetű garancia (sem kifejezett, sem hallgatólagos) nem vonatkozik az oldalak pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára. A Careers Management Group fenntartja a jogot, hogy az oldalakat bármikor felülírja vagy elérhetőségüket megszüntesse.

A Careers Management Group www-szerverei automatikusan naplózott információkat gyűjtenek (felhasználók IP-címe, operációs rendszer, böngészőprogram típusa, egyéb információk). Ezen adatokat kizárólag összesített és feldolgozott formában hasznosítjuk, szolgáltatásaink (és azok esetleges hibáinak kijavítása) minőségének érdekében, valamint statisztikai célokra. Az adatokat a felhasználók által megadott egyéb adatokkal semmilyen formában nem kapcsoljuk össze, harmadik fél részére nem adjuk tovább.

Kapcsolatok

A Careers Management Group www-oldalain más webhelyekre mutató linkeket helyez el, de nem vállal felelősséget a hivatkozott helyek tartalmáért. Hasonlóképpen, a Careers Management Group nem vállal szavatosságot, garanciát az így elérhető website-okon bemutatott vagy hivatkozott termékekre vagy szolgáltatásokra.

A Careers Management Group nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a Careers Management Group www-oldalai kapcsolódnak.

Publikáció

Azzal, hogy anyagot bocsát rendelkezésünkre (postai úton, ill. bármely szerverünkre küldött e-mail vagy a www-oldalak útján) vállalja, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra és elfogadja, hogy a Careers Management Group azt - minden felelősség nélkül - nyilvánosságra hozhatja, tartalmukat - amelyért felelőséget nem vállalunk - (részben vagy egészben) felhasználhatja. Vállalja, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal kapcsolatban nem kezdeményez ellenünk jogi eljárást, továbbá kártalanítja a Careers Management Group-t harmadik fél igényérvényesítése esetén. Nem őrzünk meg, és nem küldünk vissza a Társaságunk rendelkezésére bocsátott bármely típusú (szöveges vagy képi) anyagot, ill. adathordozót (e-mail, fotó, levél, CD, floppy, ZIP, stb.), a postán elveszett küldeményekért nem vállaljuk a felelőséget.

nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group